Friday, January 6, 2012

36wks updates

tadi checkup 36wks+.... • lil miracle dah 2.7kg.itu pun kalau ikut graf kira underweight...patut dah 2.9kg...fuh • ummi dah gain 10kg+...berat tadi 63.4kg.membesar bagaikan johan.woot! • urine & BP normal • doc tekan2 bawah bump.baby dah otw nak engaged. alhamdulillah.doc pesan suruh jalan lebih lagi... • ummi due 31jan tp doc kasi ummi masa sampai 1feb je kalau tak kena induce.ummi tanya sebab ni baby ivf ke..ada kawan sampai 10hari overdue takpe je.doc kata "sebab baby awak ni super precious...susah nak dapat..." huhu baik doc! • next appointment lagi 2 minggu... ;) doakan semuanya berjalan lancar...kalau diizinkanNya, ummi nak deliver normal inshaallah...wat masa menunggu hari ni ummi minum air zamzam dan air yaasin yg walid buatkan(thanks walid!)...

3 comments:

  1. waa... anytime jer ni... Semoga urusan ummi dipermudahkan olehNya

    ReplyDelete
  2. thanks Mira:) same goes to u darling!

    ReplyDelete

for better and for worse...

Daisypath Anniversary tickers