Tuesday, September 6, 2016

Telemovie "Anak"

Salam semua! Lama tak bersiaran hehe...

Kebetulan tadi flipchannel dan ada cite kat TV2 ni tajuk ANAK. Awal2 cite tu pelakon utama, Mia Ahmad tgh google pasal IVF.

Rupanya cite ni berkisar pasal pasangan suami isteri yg dah 7 tahun berkahwin tapi belum dikurniakan anak.

Cite ni habis jam 12tgh malam. Wuuuu ummi takdpt nak tgk la kot satgi anak pun ikut tido lambat jugak esok payah nak bangun gi skool tskkk

So korang tolong tgkkan utk ummi ya....

Loveeee ❤️


- Posted using BlogPress from my iPhone

1 comment:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete

for better and for worse...

Daisypath Anniversary tickers