Sunday, May 29, 2016

ivf/icsi #2 - 11dp3dt

Lama tak update. Sebab memang takde apa nak diupdate hihi. Takde apa2 simptom pelik2.

Ummi dah 11 hari post transfer (Sabtu). Dah kerja seminggu dah pun. Sepanjang minggu lepas ummi kembali kpd rutin biasa. Walid pun dah balik Sabah. Ummi berdua dengan anak kat rumah. Masak, basuh sidai gosok baju, kemas dapur kemas rumah mandikan anak semua macam biasa. Kat ofis pun seperti biasa takde beza dgn zaman tak ivf. Tskk. Setiap hari ummi doa Allah lindungi kandungan ummi hingga fullterm selamat melahirkan. Amiin

Tergerak nak update ni sebab tadi ada tahlil kat rumah atok ummi. Tengah tunggu nak tahlil tu, ummi ada rasa cramp yg teramat. Dalam 10mins jgk. Lepastu hilang. Fyi, kalau ikut cycle period ummi, semalam dah due. So saspen la jugak huhu

Other than that, sejak amik luteal progesterone support, ummi ada byk clear vagina discharge. Bila baca forum, tu mmg normal.

Itu je la simptom so far. Jumpa prof Z 15 Jun. Alahai.... *bertabah*


- Posted using BlogPress from my iPhone

2 comments:

  1. Assalamualaikum ummi...
    Lama dh x baca blog ummi.. Alhamdulillah.. ummi dh go for 2nd ivf... sy dh buat 2x transfer... but ALLAH knows the best... blm lg ada rezeki utk my lil babies membesar dlm rahim saya...
    Jaga diri ye ummi... moga 2nd bby ummi selamat dan sihat sampai masa berjumpa dgn ummi dan walid serta abg long dia... amin...

    ReplyDelete
  2. wsalam cikgu07. thanks atas doa :) moga ada juga rezeki buat cikgu soon inshaallah!

    ReplyDelete

for better and for worse...

Daisypath Anniversary tickers