Tuesday, May 10, 2016

ivf/icsi #2 - orgalutran shyringe

Paling berdebar antara semua shots IVF adalah yang ni lah. Puregon masih halus lagi jarumnya. Yang Orgalutran ni agak tebal sikit dan bisa.

Masa first time tu nurse ajar ummi buat. Boleh pulak jarum tu takmau terbenam masuk. Kena tekan kuat lg sampai masuk. Bila nak keluarkan pulak kulit perut ikut sekali jarum tu nak keluar haha. Saje je kan.

Pagi tadi buat sendiri ok la not bad. Memang ada bisa sikit. Ada tips matsaleh ni suh sapu ais dulu tempat nak injek supaya kebas. Tak rasa bisa sangat.

May Allah bless this journey.

- Posted using BlogPress from my iPhone

1 comment:

  1. huhuhu...yup, jarum orgalutron mmg tebai sket...

    ReplyDelete

for better and for worse...

Daisypath Anniversary tickers